Пивоварни и мини пивзаводы «под ключ» от производителя
Home » Production » Пивоварни и мини пивзаводы «под ключ»
Пивоварня «под ключ» – прибыльная, стильная, надёжная, от мини (500 литров) до промышленной (50 тонн) в сутки.
Пивоваренные заводы «НОМАС» – это полностью укомплектованный пивоваренным оборудованием завод для варки традиционных и оригинальных крафтовых сортов пива, соответствующих требованиям ГОСТ 3473-78 «Пиво. Общие технические условия» и европейских стандартов. Исполнение «под медь».
«Классическая» технология или ЦКТ. Продуманные технические решения. Компактное размещение и удобное обслуживание. Любое количество сортов! Лучшее сырьё. Уникальные рецептуры. Обучение. Возможность увеличения суточной производительности. Купить мини завод по производству пива можно, связавшись с нами любым удобным способом.
Ready-made solutions
Ready-made Restaurant Mini-breweries
500 liters per day
Brewery daily output: | 500–3000 liters per day |
End product daily output: | 500 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 33.![]() |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST): | 100 kg |
Production area: | 180 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 3.5 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW | 12,0/45,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 8,5 m3/h |
Cold water rate: | 1000 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output: | Up to 3000 liters per day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger, steam generator. .
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands.
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
1000 liters per day
Brewery daily output: | 1000–6000 liters per day |
End product daily output: | 1000 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 32,44 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST): | 200 kg |
Production area: | 200 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 4,0 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW | 20,0/100,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 15,3 m3/h |
Cold water rate: | 2000 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output: | Up to 6000 liters per day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger, operating platform.
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands.
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
2000 liters per day
Brewery daily output: | 2000–12000 liters per day |
End product daily output: | 2000 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 31,03 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST): | 400 kg |
Production area: | 300 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 5,0 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW | 20,0/240,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 26,2 m3/h |
Cold water rate: | 4000 liters |
Number of employees: | 2 persons |
Possibility to increase daily output: | Up to 12000 liters per day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger, steam generator.
.
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands.
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
3000 liters per day
Brewery daily output: | 3000–18000 liters per day |
End product daily output: | 3000 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 30,56 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST): | 600 kg |
Production area: | 500 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 6,0 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors).![]() | 30,0/250,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 40,9 m3 220 kW/h |
Cold water rate: | 6000 liters |
Number of employees: | 2 persons |
Possibility to increase daily output: | Up to 18000 liters per day |
- Full set of equipment from the malt unit to filling, including boiling, fermenting, cooling units; CIP-station, filtration station, keg-washing station, piping and electric equipment; heat exchanger, steam generator.
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands.
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
Brewery daily output: | 500–3000 liters per day |
End product daily output: | 500 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 33.![]() |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST): | 100 kg |
Production area: | 180 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 3.5 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW | 12,0/45,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 8,5 m3/h |
Cold water rate: | 1000 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output: | Up to 3000 liters per day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger, steam generator. .
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands.
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Brewery daily output: | 1000–6000 liters per day |
End product daily output: | 1000 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 32,44 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST): | 200 kg |
Production area: | 200 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 4,0 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW | 20,0/100,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 15,3 m3/h |
Cold water rate: | 2000 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output: | Up to 6000 liters per day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger, operating platform.
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands.
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
Brewery daily output: | 2000–12000 liters per day |
End product daily output: | 2000 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 31,03 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST): | 400 kg |
Production area: | 300 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 5,0 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW | 20,0/240,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 26,2 m3/h |
Cold water rate: | 4000 liters |
Number of employees: | 2 persons |
Possibility to increase daily output: | Up to 12000 liters per day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger, steam generator.
.
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands.
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
Brewery daily output: | 3000–18000 liters per day |
End product daily output: | 3000 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 30,56 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST): | 600 kg |
Production area: | 500 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 6,0 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW: | 30,0/250,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 40,9 m3/h |
Cold water rate: | 6000 liters |
Number of employees: | 2 persons |
Possibility to increase daily output: | Up to 18000 liters per day |
- Full set of equipment from the malt unit to filling, including boiling, fermenting, cooling units; CIP-station, filtration station, keg-washing station, piping and electric equipment; heat exchanger, steam generator.
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands.
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
Equipment
Malt crusher
- At least 300 kg/h
productivity
Brewing line
- Masher
- Wort boiler
- Filtration machine
- Whirlpool
- Water heater
- Operating platform
- Heat-exchange unit
Fermentation unit
- Version 1: traditional separate fermentation and post-fermentation: 3 fermentation machines and 9 post-fermentation machines.
- Version 2: fermentation and post-fermentation in universal CCVs.
- Yeast cooler
Cooling unit
- Ice generator
- Cooling machine
- Propylene glycol
Electrics
- Automated temperature maintenance for brewing, fermenting and maturation or full automation.
Components
- Pipes, connecting and isolation valves, pumps, spare parts and accessories.
Additional equipment
- CIP unit (cleaning and sanitation)
- Filtration unit
- Filling unit
- Keg washing unit
Structural features
Automated brewing and fermenting process with the possibility of computer-assisted management of the brewing process.
The wort boiling system with external steam supply or built-in steam generator, which lowers power consumption significantly (the steam is supplied to the heating jacket).
Switching from automatic to manual wort boiling and back.
Wort boiling without excess pressure, which allows balanced taste of the beer.
All capacities are equipped with reliable heat insulation and cooling and heating jackets.
The fermentor and postfermentor cooling system features propylene glycol.
Capacities can be installed in any facility; breweries are easily portable.
All capacities are fit with CIP for in-place cleaning and sanitation to avoid human error.
All equipment is made from food-grade stainless steel AISI 304 (DIN 1.4301) with 2В — EN surface purity.
The pipeline is made out of polished stainless steel.
Any energy carrier can be utilized (gas, electricity, diesel, coal, wood, etc.).
Only one brewer is enough to control the brewing process with NOMAS equipment.
Wort boiler and filtrating machine are equipped with slide speed control mixers.
All fermentation machines are equipped with separate multi-level automated control system, as well as set temperature maintenance system.
Over 1000 recipes and brands
Our equipment allows brewing all kinds of beer with any technology: both classic German and Czech, using malt, as well as adjuncts (corn, rice, barley, sorghum, wheat, sugar dye, etc.).
Amber
Lager
Irish Ale
Munich Dunkel
Light pale ale —
English style
Light wheat
Dark wheat
American
pale ale
Dark lager
Stout
Bock (strong brands)
Bitter
Our advantage
EXPERIENCE
We have been producing capacitive equipment since 1993 with over 200 plants all over Russia and CIS, equipped by our team.
CERTIFICATES AND STATEMENTS
NOMAS has all the required compliance certificates for the equipment, as well as sanitary and epidemiological inspection reports, pursuant to the regulations of Russia, CIS and the Customs Union.
THE HIGHEST QUALITY
Quality imported stainless steel, best components, state-of-the-art equipment, and advanced technology are to ensure highest quality at all production and operation stages.
EXPERTISE
The leading company specialists have studied in Germany and the Czech Republic with over 25 years of experience in the brewing industry, constantly improving their skills.
PERSONAL APPROACH
We design a plant and fit it with suitable equipment according to the size and the layout, based on your needs and capacity.
EASY WORK – FAST PROFIT
We develop projects for maximum profit and fastest payoff period for our customers.
READY-MADE PLANTS
We provide technical support from designs to assembly operations and all the way to the first beverage batch, with trial brewing and personnel training.
TRADITIONAL AND ORIGINAL RECIPES
We provide personnel training in terms of classic German and Czech brewing techniques; develop original elite beer and kvass (fermented bread and yeast drink) brands, as well as unique recipes for low-alcoholic and non-alcoholic beverages.
Work procedure
1
Request for Quotation
Send us RFQ any way you like.
2
Preparation and Approval
Our team will come up with various options and fix you up with the most suitable equipment set.
3
Equipment Production
We use quality stainless steel for your equipment, using advanced machines and innovative technology.
4
Assembly and Launch
We offer our services for assembly or chief-assembly (your team performs the assembly under our supervision), as well as perform pre-commissioning activities.
5
Personnel Training
We provide recipes and brewing techniques, offer trial brewings and develop original elite beer brands upon request.
6
Service and Warranty
We provide servicing and warranty and post-warranty maintenance, as well as consulting and technical support after the launch.
Солодовня НОМАС для компании «Курганские напитки»
«НОМАС» изготовил солодовню для своего постоянного клиента в городе Кургане – компании «Курганские напитки». В соответствии с тех.заданием заказчика миасский завод выполнил работы, связанные с проектированием и изготовлением «под ключ» оборудования для получения солода.
Подробнее
Пивзавод для Ишимской Пивоваренной Компании
Для Ишимской Пивоваренной Компании – своего постоянного заказчика в Тюменской области – НОМАС изготовил и ввёл в эксплуатацию трёхтонный пивзавод.
В целях реконструкции действующего производства, по техзаданию заказчика, НОМАС спроектировал, изготовил и запустил в работу комплектный завод.
Объём нового варочного порядка – 3,0 м3, объём ЦКТ – 9,0 м3.
Подробнее
МАГНИТ открыл первую мини-пивоварню
МАГНИТ — ведущая российская розничная сеть продуктовых гипермаркетов – реализовала новый проект: открыла первую в розничной сети мини-пивоварню. Пивоваренный завод уже начал работу в одном из суперсторов города Краснодар, по адресу: ул. Покрышкина, 3; в супермаркете формата ЭКСТРА; первое сваренное пиво уже поступило в продажу.
Подробнее
Бельгийский ресторан Bruges, г.Владикавказ
НОМАС представляет первый бельгийский ресторан во Владикавказе – Bruges.
Заведение, входящее в группу компаний «Пивоваренный дом «Бавария», открылось в городе Владикавказе, по адресу: улица Кесаева, 154, и предлагает гостям насладиться изысканной атмосферой средневекового европейского ресторана.
Подробнее
Пивоварня и мидерия Bugtown Project в Подмосковье
Представляем Bugtown Project – молодую пивоварню и мидерию из города Жуковский в Подмосковье. Проект стартовал недавно, но уже успел завоевать признание в профессиональной среде; напитки Bugtown Project получают неизменно положительные отзывы как от коллег по сообществу, так и от потребителей.
Подробнее
«TILSITKRONE» — завод с богатой историей
НОМАС представляет «TILSITKRONE» — завод ферментированных напитков, выпускающий несколько сортов пива и квас под брендом «Советский» и работающий в городе Советске Калининградской области.
Подробнее
Pages
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- ›
- »
Статьи о пивоварении:
- Как открыть пивной, квасоварный завод
или ресторанную пивоварню - Требования к помещению,
энергозатратам, сырью для пивзаводов
и квасоварен «НОМАС» - Процесс производства классического пива
- Ресторанная мини-пивоварня –
отличное решение для успешного бизнеса - Квас — история и полезные свойcтва
- Медовуха — медовый напиток для
бессмертия
Ответы на все вопросы:
- Расчет себестоимости литра напитков
(пива,кваса, сидра, лимонада) - Как рассчитать оптимальную
производительность пивоварни? - Где можно устанавливать пивоварню?
Можно ли в жилых домах? - Сделаете ли вы бесплатную планировку
(расстановку ёмкостей будущего завода)
в электронном виде? - Какие требования предъявляются к воде
для пивоварения? - Подойдёт ли городская вода или нужно
бурить скважину? - Всегда ли нужна ли водоподготовка?
А вы занимаетесь водоподготовкой? - Вы обучите сотрудника нашей компании
варить напитки и обслуживать завод? - Дадите ли вы контакты надёжных
поставщиков сырья? - ЦКТ или «классика»: что предпочесть?
В чём разница?
Монтаж и запуск Обучение, рецепты Оплата и лизинг Гарантия и сервис
Мини пивоварни для ресторана под ключ, цены
Home » Production » Мини пивоварни для ресторана «под ключ»
Мини-пивоварни для ресторана «под ключ» – прибыльные, стильные, надёжные, от 100 литров до 3000 литров в сутки.
Ресторанная пивоварня «НОМАС» для Вашего паба, кафе, ресторана, магазина – это полностью укомплектованный мини-завод с оборудованием для варки пива традиционных и оригинальных крафтовых сортов, соответствующих требованиям ГОСТ 3473-78 «Пиво. Общие технические условия» и европейских стандартов.
Ресторанная облицовка. Исполнение «под медь». Установка пивоварни в зале или за стеклом. Продуманные технические решения. Компактное размещение и удобное обслуживание. Любое количество сортов пива!
Лучшее сырьё. Уникальные рецептуры. Обучение. Возможность увеличения суточной производительности.
Ready-made solutions
Ready-made Breweries and Mini-breweries
120 liters per day
Brewery daily output: | 120–600 liters per day |
End product daily output: | 120 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 31.88 RUB ($0.6) |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST) | 40 kg |
Production area: | 50 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 2,5 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors).![]() | 6,0/30,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 1,9 m3/h |
Cold water rate | 400 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output | Up to 600 liters per day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
200 liters per day
Brewery daily output: | 200–600 liters a day |
End product daily output: | 200 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 31,88 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST) | 40 kg |
Production area: | 70 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 3,5 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors).![]() | 6,0/30,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 3,8 m3/h |
Cold water rate | 400 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output | Up to 600 liters a day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
300 liters per day
Brewery daily output: | 300–3000 liters a day |
End product daily output: | 300 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 31,88 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST) | 100 kg |
Production area: | 150 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 3,5 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors).![]() | 12,0/45,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 8,5 m3/h |
Cold water rate | 1000 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output | Up to 3000 liters a day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
500 liters per day
Brewery daily output: | 500–3000 liters per day |
End product daily output: | 500 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 33,54 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST): | 100 kg |
Production area: | 180 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 3,5 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors).![]() | 12,0/45,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 8,5 m3/h |
Cold water rate: | 1000 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output: | Up to 3000 liters per day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger, steam generator. .
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands.
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Brewery daily output: | 120–600 liters per day |
End product daily output: | 120 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 31.![]() |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST) | 40 kg |
Production area: | 50 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 2,5 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW | 6,0/30,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 1,9 m3/h |
Cold water rate | 400 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output | Up to 600 liters per day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
Brewery daily output: | 200–600 liters a day |
End product daily output: | 200 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 31,88 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST) | 40 kg |
Production area: | 70 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 3,5 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW | 6,0/30,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 3,8 m3/h |
Cold water rate | 400 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output | Up to 600 liters a day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
Brewery daily output: | 300–3000 liters a day |
End product daily output: | 300 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 31,88 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST) | 100 kg |
Production area: | 150 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 3,5 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW | 12,0/45,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 8,5 m3/h |
Cold water rate | 1000 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output | Up to 3000 liters a day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Request for Quotation
Brewery daily output: | 500–3000 liters per day |
End product daily output: | 500 liters |
Bare cost of 1 liter of beer: | 33,54 RUB |
Average malt for one batch, kg, for one light beer brand (Zhigulevskoye Brand, GOST): | 100 kg |
Production area: | 180 m2 |
Production area ceiling height, at least: | 3,5 m |
Power supply: | gas/electricity |
Power consumption (with current collectors). Heating with gas/electricity, kW | 12,0/45,0 |
Gas steam generator/electric steam generator; | 8,5 m3/h |
Cold water rate: | 1000 liters |
Number of employees: | 1 person |
Possibility to increase daily output: | Up to 3000 liters per day |
- The set includes: malt crusher; boiling, fermenting, cooling units; piping and electric equipment, heat exchanger, steam generator.
.
- Assembly and supervised assembly, commissioning, free trial brewings.
- Technical specifications for all equipment
- Personnel training.
- Recipes for any brand.
- Development of new brands.
Warranty — 2 years
Execution period — 2 months (depending on the workload)
Equipment
Malt crusher
- At least
200 kg/h productivity
Brewing line
- Masher
- Wort boiler
- Filtration machine
- Whirlpool
- Water heater
- Operating platform
- Heat-exchange unit
Fermentation unit
- Fermentation and post-fermentation in universal CCVs
- Yeast cooler
Cooling unit
- Ice generator
- Cooling machine
- Propylene glycol
Electrics
- Automated temperature maintenance for brewing, fermenting and maturation or full automation.
Components
- Pipes, connecting and isolation valves, pumps, spare parts and accessories.
Additional equipment
- Keg washing unit
Structural features
Automated brewing and fermenting process with the possibility of computer-assisted management of the brewing process.
The wort boiling system with external steam supply or built-in steam generator, which lowers power consumption significantly (the steam is supplied to the heating jacket).
Switching from automatic to manual wort boiling and back.
Wort boiling without excess pressure, which allows balanced taste of the beer.
All capacities are equipped with reliable heat insulation and cooling and heating jackets.
The fermentor and postfermentor cooling system features propylene glycol.
Capacities can be installed in any facility; breweries are easily portable.
All capacities are fit with CIP for in-place cleaning and sanitation to avoid human error.
All equipment is made from food-grade stainless steel AISI 304 (DIN 1.4301) with 2В — EN surface purity.
The pipeline is made out of polished stainless steel.
Any energy carrier can be utilized (gas, electricity, diesel, coal, wood, etc.).
Only one brewer is enough to control the brewing process with NOMAS equipment.
Wort boiler and filtrating machine are equipped with slide speed control mixers.
All fermentation machines are equipped with separate multi-level automated control system, as well as set temperature maintenance system.
Over 1000 recipes and brands
Our equipment allows brewing all kinds of beer with any technology: both classic German and Czech, using malt, as well as adjuncts (corn, rice, barley, sorghum, wheat, sugar dye, etc.).
Amber
Lager
Irish Ale
Munich Dunkel
Light pale ale —
English style
Light wheat
Dark wheat
American
pale ale
Dark lager
Stout
Bock (strong brands)
Bitter
Our advantage
EXPERIENCE
We have been producing capacitive equipment since 1993 with over 200 plants all over Russia and CIS, equipped by our team.
CERTIFICATES AND STATEMENTS
NOMAS has all the required compliance certificates for the equipment, as well as sanitary and epidemiological inspection reports, pursuant to the regulations of Russia, CIS and the Customs Union.
THE HIGHEST QUALITY
Quality imported stainless steel, best components, state-of-the-art equipment, and advanced technology are to ensure highest quality at all production and operation stages.
EXPERTISE
The leading company specialists have studied in Germany and the Czech Republic with over 25 years of experience in the brewing industry, constantly improving their skills.
PERSONAL APPROACH
We design a plant and fit it with suitable equipment according to the size and the layout, based on your needs and capacity.
EASY WORK – FAST PROFIT
We develop projects for maximum profit and fastest payoff period for our customers.
READY-MADE PLANTS
We provide technical support from designs to assembly operations and all the way to the first beverage batch, with trial brewing and personnel training.
TRADITIONAL AND ORIGINAL RECIPES
We provide personnel training in terms of classic German and Czech brewing techniques; develop original elite beer and kvass (fermented bread and yeast drink) brands, as well as unique recipes for low-alcoholic and non-alcoholic beverages.
Work procedure
1
Request for Quotation
Send us RFQ any way you like.
2
Preparation and Approval
Our team will come up with various options and fix you up with the most suitable equipment set.
3
Equipment Production
We use quality stainless steel for your equipment, using advanced machines and innovative technology.
4
Assembly and Launch
We offer our services for assembly or chief-assembly (your team performs the assembly under our supervision), as well as perform pre-commissioning activities.
5
Personnel Training
We provide recipes and brewing techniques, offer trial brewings and develop original elite beer brands upon request.
6
Service and Warranty
We provide servicing and warranty and post-warranty maintenance, as well as consulting and technical support after the launch.
Крафтовый паб 7ft Craft Brewery в Волгограде
В городе на Волге открылась 7ft Craft Brewery — крафтовая пивоварня. Адрес ул.Козловская, 44а уже стал хорошо известен ценителям крафтового пива: ведь в пивоварне «7 футов» варят действительно качественный хмельной напиток.
Подробнее
Крафтовая пивоварня Vodolaz в Саратове
В Саратове открылась новая крафтовая пивоварня. Для своего постоянного заказчика миасский завод емкостного оборудования «НОМАС» изготовил и ввёл в эксплуатацию полный комплект пивзавода.
Подробнее
Пивзавод в Уфе
На одном из пивзаводов Уфы хмельной напиток варят на оборудовании миасского завода «НОМАС». Все ёмкости изготовлены в соответствии с требованиями заказчика и международными стандартами качества, применяемыми при производстве пивоваренного оборудования.
Подробнее
Ресторанная пивоварня «CLEVER PUB» в Крыму
В городе Алушта (АР Крым) гостям всегда рады в ресторанной пивоварне «CLEVER PUB» – первой и единственной пивоварне в Алуште. Живое свежее пиво варится на оборудовании бренда «НОМАС», за таинством варки хмельного напитка могут наблюдать все посетители.
Подробнее
Ресторанная пивоварня в Санкт-Петербурге
В центре северной столицы работает ресторанная пивоварня «United Butchers», расположенная по адресу ул. Восстания, 26.
Пивоварня изготовлена нашими специалистами «под ключ» по индивидуальному проекту и учитывает все требования заказчика по компактности размещения и условиям эксплуатации.
Подробнее
Новая пивоварня на 500 литров в Копейске
В г. Копейске (пригород г. Челябинска) работает пивоварня мощностью 500 литров в сутки, где опытные технологи варят свежее живое пиво по классическим немецким технологиям. Ежедневно в продаже — более десятка сортов качественного хмельного напитка.
Подробнее
Pages
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- ›
- »
Статьи о пивоварении:
- Как открыть пивной, квасоварный завод
или ресторанную пивоварню - Требования к помещению,
энергозатратам, сырью для пивзаводов
и квасоварен «НОМАС» - Процесс производства классического пива
- Ресторанная мини-пивоварня –
отличное решение для успешного бизнеса - Квас — история и полезные свойcтва
- Медовуха — медовый напиток для
бессмертия
Ответы на все вопросы:
- Расчет себестоимости литра напитков
(пива,кваса, сидра, лимонада) - Как рассчитать оптимальную
производительность пивоварни? - Где можно устанавливать пивоварню?
Можно ли в жилых домах? - Сделаете ли вы бесплатную планировку
(расстановку ёмкостей будущего завода)
в электронном виде? - Какие требования предъявляются к воде
для пивоварения? - Подойдёт ли городская вода или нужно
бурить скважину? - Всегда ли нужна ли водоподготовка?
А вы занимаетесь водоподготовкой? - Вы обучите сотрудника нашей компании
варить напитки и обслуживать завод? - Дадите ли вы контакты надёжных
поставщиков сырья? - ЦКТ или «классика»: что предпочесть?
В чём разница?
Монтаж и запуск Обучение, рецепты Оплата и лизинг Гарантия и сервис
Пивоваренный завод 25000 литров в сутки 250 гл Пивоваренный завод
ПРЕДОСТАВЛЯЕМ ПОД КЛЮЧ
Достигаемая производительность пива, включая естественные потери в технологическом процессе:
в сутки: 25000л 9 в неделю (2500гл) : 150 000 л (1500 гл)
в год: 7 500 000 л (75000 гл)
Продукция:
свежее пиво (нефильтрованное пиво)
фильтрованное пиво
Подогрев
варочного котла и бойлера
:паровое отопление (электрический или газовый парогенератор).
ОПИСАНИЕ ОБОРУДОВАНИЯ
ПИВОВАРЕННЫЙ ЦЕНТР
1. ROP – дробилка (мельница) 1 шт. 1000 кг/ч -01.blonderbeer – варочный котел (5000 л) 2 шт.
4. CEW-01.blonderbeer – вирпул (гидроциклон, 5000 л) 1 шт.
5. CEK-01.blonderbeer – бойлер (водогрелка, 10000 л) 1 шт.
6. CLV-01.blonderbeer – емкость для холодной воды (10 000 л) 1 шт.
7. CKF18 (P I) – компьютеризированный центральный пульт управления варочным цехом 1 шт.
8. SN-01 – система контроля и регулирования потока сусла, фильтрации и охлаждения пива
9. Парогенератор (поставляется в полной трубопроводы, автоматика и система водоподготовки) 1 компл.
10. Устройство аэрации АЕ-01 1 компл.
11. Лабораторное оборудование 1 компл. (полезный объем: 25 000 л) 25 шт.
13. ССЭ-03.blonderbeer – сервисная (готовое пиво) емкость (полезный объем: 25 000 л) 4 шт. дезинфекция варочного цеха, унитанков и сервисных емкостей 1 комплект
16. CVD-01.blonderbeer – оборудование для размножения дрожжей 1 комплект
17. СВ-01.blonderbeer – оборудование для «сухого» охмеления пива/сбора и хранения дрожжей 2 комплекта
БЛОК ФИЛЬТРАЦИИ И НАПОЛНЕНИЯ
18. DELLA TOFFOLA – кизельгуровый фильтр 1 шт.
19. SARTORIUS – система фильтрации (гарантированный срок хранения 6 месяцев без пастеризации) 1 комплект
20. Оборудование для производства газообразного азота высокой чистоты 1 комплект
21. KG-2A – автоматическая заправка линия в кег-бочки 1 комплект
22. Автоматическая линия розлива в ПЭТ и стеклянную бутылку (2000 бут/час (стекло 0,5 л) / 1000 бут/час (ПЭТ 1,0 л)) 1 комплект
СИСТЕМА ОХЛАЖДЕНИЯ
23. ОПТИМА 1 – система охлаждения 1 комплект
Пивоваренные заводы ТЕХИМПЕКС производят все виды пива. Кроме того, один сорт пива, в зависимости от соотношения солода и хмеля, дает различные вкусовые качества, а также концентрацию алкоголя от мягких сортов пива, содержащих спирт от 3,3-3,8% до 4,4-5,0% к достаточно крепкому пиву. содержанием спирта 6-8% и по специальному заказу больше.
В стоимость пивоварни включены рецепты и технологии варки 4-х сортов пива:
Пиво светлое золотого цвета, разработанное на основе лучшего немецкого сорта
Светлое пиво янтарного цвета, разработано на основе лучшего чешского сорта
Красное ирландское пиво
Черное ирландское пиво
ПРИМЕЧАНИЕ: Наши пивовары могут разработать другие сорта пива по вашему желанию и вкусу. Вы предоставляете только несколько бутылок пива, популярного в конкретном регионе вашей страны; наши пивовары проведут анализ образцов и создадут пиво близкое по вкусу к образцам (не входит в стоимость пивоварни). Подробнее…
В стоимость пивоварни входит:
– установка обученным коллективом компании ТЕХИМПЕКС;
– регулирование и запуск пивоварни на предприятии-заказчике;
– первые варки пива;
– рецепты и технологии варки 4 разных сортов пива;
– обучение персонала;
– гарантийное обслуживание: 12 месяцев.
ФОТОГАЛЕРЕЯ
Пиво BrewHouse BlonderBeer 50 гл Пиво BrewHouse BlonderBeer 50 гл Пивоварня BlonderBeer 5000л BrewHouse BlonderBeer 5000л Панель управления BrewHouse BrewHouse BlonderBeer 50 гл BrewHouse BlonderBeer 50 гл Парогенератор 001 Система очистки воды ПИВОВАРЕННЫЙ ДОМ Парогенератор Сервисный бак (хранение пива) нетто 250 гл Сервисный бак (хранение пива) нетто 250 гл Ферментационные унитаны 25000л Ферментационные емкости CCT 250 гл Оборудование для сбора и хранения дрожжей Оборудование для сбора и хранения дрожжей Система сбора и хранения дрожжей CIP автоматическая очистка и дезинфекция системы DELLA TOFFOLA диатомитовый (кизельгуровый) фильтр Система фильтрации САРТОРИУС Автоматическая линия розлива КГ-2А в кеги-бочки Автоматическая линия розлива КГ-2А в кеги-бочки Автоматическая линия розлива КГ-2А в кеги-бочки Оборудование для производства газообразного азота высокой чистоты Автоматическая линия розлива пива Автоматическая линия розлива Система охлаждения Оптима Система охлаждения Оптима 1
Узнать подробности предложения
Нехватка углекислого газа угрожает пивной промышленности: NPR
Нехватка углекислого газа угрожает пивной промышленности Газ создает пузырьки в вашем пиве. Но теперь пивовары сталкиваются с нехваткой углекислого газа, а также с риском сокращения производства и повышения цен.
Твои деньги
Пивовары говорят, что нехватка газа, из-за которого в пиве появляется пена, может привести к сокращению производства и повышению цен. Кацуми Муроути / Getty Images скрыть заголовок
переключить заголовок
Кацуми Муроути / Getty Images
Пивовары говорят, что нехватка газа, из-за которого в пиве образуется пена, может привести к сокращению производства и повышению цен.
Кацуми Муроути / Getty Images
Углекислый газ не имеет ни вкуса, ни запаха, ни цвета, но это жизненно важный ингредиент в пивном бизнесе, от образования пенных пузырей в пиве до блокирования окисления, которое делает вкус пива несвежим.
Но теперь пивовары обеспокоены тем, что нехватка углекислого газа может привести к сокращению производства и повышению цен. Это последняя угроза для отрасли, которая пострадала от пандемии COVID-19.
«Мы поговорили с нашим поставщиком, и наш поставщик в основном сказал нам, что они не берут новых клиентов, чтобы убедиться, что их постоянные клиенты имеют стабильные поставки CO2», — Брайан Ван Ден Овер из Red Bear Brewing. в Вашингтоне, округ Колумбия, сказал Morning Edition NPR.
Производители пива столкнулись с нехваткой углекислого газа и повышением цен на протяжении большей части пандемии, аналогично повышению цен на алюминиевые банки и картон. Но по состоянию на август затраты пивоваров на двуокись углерода выросли более резко, чем любые другие «входные» затраты за последние месяцы, согласно графику, опубликованному Бартом Уотсоном, главным экономистом Brewers Association.
Эксперты полагают, что с началом осени углекислого газа станет меньше.
Некоторые обновленные значения PPI для затрат на производство пива. Не красивая картинка. pic.twitter.com/Pfl2kF0gHm
— Барт Уотсон (@BrewersStats) 14 сентября 2022 г.
3 фактора вызывают дефицит, говорит отраслевой эксперт .» Два из них связаны с тем, как производится углекислый газ: это побочный продукт других процессов, таких как производство аммиака и этанола.
Но этой осенью заводы по производству аммиака будут остановлены на плановое техническое обслуживание, чтобы не допустить производства двуокиси углерода, сказал Пфлигер. Точно так же многие заводы по производству этанола, которые были отключены во время пандемии, не возобновили работу. А еще есть погода: на производство напитков приходится 14% углекислого газа в США, но спрос резко возрастает, когда жарко.
«Каждое лето спрос на CO2 резко возрастает, потому что люди хотят больше напитков», а сухой лед (твердая форма двуокиси углерода) используется больше, сказал Пфлигер NPR. «Рекордная жара, которую мы наблюдаем в этой стране и во всем мире, усугубляет ситуацию».
Пфлигер говорит, что члены его ассоциации усердно работают, чтобы выполнять заказы клиентов. Но он также предупреждает, что ситуация сохранится в ближайшие недели.
«Мы ожидаем, что в ближайшие 30-60 дней ситуация начнет приходить в норму», — сказал он.
Пивовары сталкиваются с трудным выбором, чтобы сбалансировать расходы
Дефицит в некоторых регионах более ужасен, чем в других, и некоторые из самых серьезных проблем испытывают мелкие крафтовые пивовары. В Массачусетсе Night Shift Brewing заявила этим летом, что остановит большую часть производства на своей базе в Эверетте, где она производила пиво в течение последнего десятилетия.
«На прошлой неделе мы узнали, что наши поставки CO2 были сокращены в обозримом будущем, возможно, более чем на год, пока мы не получим больше», — сказали в компании.
Night Shift будет полагаться на контрактных пивоваров — предприятия, которые производят пиво в больших масштабах, — чтобы поддерживать большую часть своего пива, как сообщает станция WBUR.
Дефицит пива бьет по производителям крафтового пива после того, как пандемия вынудила многих из них выжить за счет увеличения объемов консервирования и продаж в тавернах. Но добавление кранов и банок также делает пивоваров более зависимыми от постоянного снабжения резервуаров с углекислым газом. И, как отмечает сайт Good Beer Hunting, крафтовые пивовары уже столкнулись с импульсом для повышения цен этой осенью из-за безудержной инфляции.
Нехватка углекислого газа возникла в особенно неподходящее время.
Еще до пандемии углекислый газ часто мешал снабжению. Когда в этих отраслях происходят сбои, они могут иметь прямое влияние на выбросы углекислого газа, вызывая потрясения в пивном секторе.